sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Se on niin arkea...niin arkea...

...ja tykkään siitä!

Tykkään näistä viikonlopuista kun saa rauhassa siivoilla ja tehdä kotijuttuja. Saa samoilla lasten kanssa metsäpoluilla ja käydä kirpparilla. Tuijottaa iltaisin Netflixiä ja nukkua aamulla vähän myöhempään. Tehdä vähän spesiaalimpaa ruokaa ja sytytellä iltaisin kynttilöitä.

Viikonloput ei olisi mitään ilman arkea, joten jotain hyötyä on siitäkin 😉 Arkisin on aina yhtä ihanaa hakea pienimmät lapset hoidosta ja tulla kotiin koululaisen luokse. Pestä pyykkiä ja loihtia nopea päivällinen. Harjata pieniä hampaita, lukea iltasatu ja makoilla patjalla odottamassa Nukkumattia. Oikeasti nuo kaikki asiat on mahtavia 😘

Tänä viikonloppuna on laitettu syksyistä tunnelmaa. Pesty kesän kärpäsenkakkoja ikkunoista ja ripustettu puhtaita verhoja. Ulos callunoita ja vähän jo joutui siivoilla kärsineimpiä kesäkukkia pois. Muutettiinpa vaihteeksi huonekalujen järjestystäkin! Neea teki syksyisiä asetelmia maljakkoon 😊



"Eikoo äiti hyvä kun sulla on kolme lasta, ettei sun tarvi yksin siivota" tuumi Henna.

On se, kyllä se on niin hyvä 😁



Mustikassa. Huomatkaa pururata tossa ympärillä. Ei pääse eksymään 😀


Matto kirpparilöytö 2 egellä. Just tuollasta pientä valkoista räsymattoa olinkin etsinyt!


Keittiössä on uudet verhot ja uusi pöytäryhmä.




Kiirepäiville ruokavinkki: uunipataan riisit, vettä, pakastekasviksia ja kanafileitä. Valmistuvat uunissa itsekseen. Oikeen kiireessä voi napata salaatinkin valmiina.




Takapihalle on valmistumassa ulkosauna. Siellä ei ole vielä valkeaa pidetty muuta kuin lyhdyssä. Joulusaunaan kyllä päästään :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti