lauantai 24. syyskuuta 2016

Sisustusvalintoja ja sähkösuunnittelua

Tässä muuttovalmiskonseptissa ehdottomasti vaikeinta asiakkaan näkökulmasta on tehdä oikeat valinnat sisustuksen suhteen. Sievitaloilla valinnanvaraa riittää ja valintoja on pyöritetty ja mietitty hermoromahdukseen asti (no ei ihan, mutta melkeen ;) )

On pitänyt päättää takka, keittiö ja muut kaapistot, valaistus, maalit, tapetit ja lattiat. Plus kaikki muut jutut kuten hanat, suihkut, ovenrivat, ovet, ikkunaristikot...

Meillä alkaa olla aika hyvällä mallilla valintojen tekeminen. Tänään käytiin vielä viimeistelemässä päässä muhinut suunnitelma Oulaisissa Värisilmän Susannan kanssa. Ja voi jestas kun oli hyödyllinen käynti! Susannan apu oli korvaamatonta ja ollaan niin tyytyväisiä valintoihimme! Kiitokset kyllä lähtee täältä hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.


Nämä tapetit tulee. Lähinnä tehosteseiniksi makuuhuoneisiin, mutta myös eteisestä tapetoidaan katseenvangitsijaksi yksi seinä samoin kun olkkarista.


Tässä kylppärin värimaailma. Kolme seinää tulee mattavalkoisella ja yksi tuollaisella suklaanruskealla(?) Lattia on samaa sekä kodinhoitohuoneessa, että myös pikkuvessassa.


Vessaan tulee maalatut seinät. Tehosteseinäksi tuo ruskea ja muut valkoisella. Maali on jotain extra pesunkestävää.


Lattialaminaatti on vaaleaa saarnia ja eteinen ja keittiö beigeä laattaa. Melkeen kaikki seinät maalataan tuolla sävyllä. On sama kuin Isoossa Pihlajassa :)


Sähkösuunnitelmaa tehtäessä oltaisiin kaivattu myös henkilökohtaista apua. Sähköjen valintaa varten saatiin hinnasto ja lista siitä mitä voi valita. Mutta mitenpä sitä voi tietää miten paljon vaikka 5w led valaisee ja montako niitä on järkevä olla missäkin...? Tätä suunnitelmaa onkin sitten muuteltu ja kipuiltu jälkeen päinkin.

Onneksi Minni auttoi valitsemaan valoille ja pistorasioille paikkoja :)

Kaapistojen ovet ja työtasot ovat olleet vaikeimmin valittavissa. Halutaanko modernia vai maalaisromanttista vai mitä. Kahvat vai ei. Mustaa ja kiiltävää työtasoa vai lämmintä puunsävyä. Ollaan oltu ihan pihalla keittiön suhteen.

Mutta sitten keittiösuunnitelmakin vaan kirkastui! Yhdistettiin modernit ovet lämpimään puunsävyiseen tasoon ja siinä se on. Miten se olikin niin vaikeaa.


Tason valinta vielä hieman vaiheessa, mutta joku näistä se on :D

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla! :D

    Tuota sähkösunnitelman tekoa me pelätään jo etukäteen! Onneksi ystäväni lupasi hieman auttaa asiaa, mutta silti. Miten sitä voi nyt tietää, missä kohtaa se pistorasia olisi hyvä olla?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieti mihin haluat jouluvaloja ja puhelimet lataamaan ja hiustenkuivaajalle pitää olla paikka ja ja ja...Mieluummin vähän liikaa kun liian vähän. Ja ettei tuu valokatkaisijat hullusti ovien taakse tai muuten hankalasti. Nää on kyllä varmasti niitä juttuja mitä tajuaa vasta kun on myöhäistä.

      Ja tervetuloa :D

      Poista