lauantai 29. lokakuuta 2016

Talolla tapahtuu nyt paljon


Lattiat on valettu.


Ennen lattiavaluja käynnissä oli valkoisten osien maalaustalkoot.


Takkakin tuli! Oli kuulema kova kantaminen kun mies veljensä kanssa ahkeroi takan osat sisälle :DVäliseinien piirut on paikoillaan. Kivaa kun hahmottaa huoneet! Mutta yllättävää, miten pieneltä nämä neliöt näyttävät. Onko optista harhaa vai onko musta tullut suuruudenhullu :DEkat imuroinnitkin talolla suoritettu. Oli ihan syvältä toi imuri, tukossa muutaman neliön välein...Eikä ihmekään kun putki on suunnilleen mehupillin paksuinen. Kattokaa siis raksaajat, että tulee hankittua paksuputkinen imuri. Tai hankkikaa luuta.


Suunnittelematta jäi tämä juttu...ruokailutilan ikkuna siis. Se on meillä ihan vakio ja tulee kyllä tosi matalalle. Jälkeen päin oon huomannut, että osa sievitalorakentajista on tajunnut pienentää tän ikkunan kokoa, että pöytä mahtuu kunnolla alle. Aika näpärälle jää.Ulkoa päin tilanne on jo hyvällä mallilla.


Neean tekemä kurpitsa palaa portailla!

3 kommenttia:

 1. Oioi noinko nopeaa se tupa on pystyssä! Hurjaa vauhti :D Mekin noiden ikkunoiden kokojen kanssa hieman tuumailtiin. Yksi ikkuna olis alkanut siltä tasolta, mihin sängyn korkeus loppuu.. Jätettiin suosiolla pois.. :D

  Meillä ollaan jännän äärellä, timpurit saapuvat huomenna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan silmissä valmistuu! Mä vänkäsin rekkakuskille, joka ilmoitti takkatoimituksesta, että ei varmasti oo vielä meille tarkoitettu :D Olihan se.

   Oi se on hieno hetki kun alkaa seinät nousta. Juhlallista :)

   Poista
  2. Ja onneks bongasitte sen ikkuna-epäkohdan. Mulle ei tullu mieleenkään mitata, että mahtuuko ruokapöytä ruokailutilan ikkunoiden alle. Pidin sitä itsestäänselvyytenä. Mutta kyllä se näyttää juuri ja juuri jäävän niin, ettei peitä ikkunaa.

   Poista