torstai 8. joulukuuta 2016

Lopulliset kalustekuvat ja yllärit timpureille

Taloprojekti on siinä pisteessä, että nyt ei enää muutella mitään vaan kaikki valinnat ja ratkaisut on joko toimitettu tehtailta tai vähintään lyöty lopullisesti lukkoon. Viimeisimmät valinnat liittyivät kalusteisiin. 

Omegakeittiön edustaja kävi tekemässä meillä mittaukset, että kaikki varmasti sopii paikalleen ja hänellä oli mukanaan myös muutama etukäteen sovittu ovimalli sekä taso ja kahvavalikoima.

Nämä lähtivät tilaukseen:

Keittiöön oveksi valkoinen maalattu Viola. Tasona sauvapähkinä ja altaana musta komposiittiallas. 

Kodinhoitohuoneeseen tulee ovimalliksi valkoinen maalattu Lyyra, tasoksi sauvapähkinä ja kahvoiksi Tino.                    


Vessaan tulee oveksi valkoinen maalattu Viola, tason pätkä kaapin päällä on valkoinen kiiltävä ja allas Claudia.


Makuuhuoneisiin tulee vaatekaappeihin valkoinen maalattu Lyyra ja kahvoiksi Tino samoin kun kodinhoitohuoneessa. Lasten huoneisiin kaksiosaiset kaapit ja meidän kamariin kuvassa oleva kolmeosainen.

Kylpyhuoneeseen tulee oviksi valkoinen Gloria, nämä ovat ainoat kalvo-ovet. Tasonpätkä on valkoinen kiiltävä, allas Dali ja kahvat Tino.


Ja koska timpureiden urakka alkaa tosiaan olla loppusuoralla ja joulukin lähestyy haluttiin kiittää heitä pienellä yllätyspaketilla 😊

Tänään raksalta lähtiessä timpurit saivat mukaansa paikallisen leipomon tuoretta leipää, glögiä, suklaakonvehteja ja taisi mies sujauttaa lahjakasseihin saunaolusetkin jokaiselle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti