lauantai 5. elokuuta 2017

Lomat lusittu! - kesän aikaansaannoksia

Mulla alko työt maanantaina VIIDEN viikon tauon jälkeen ja vaikka aamuheräämiset ei nyt niin hupaisia olekaan niin ihan rehellisesti voin sanoa, että tää aikataulutettu elämä ja rutiinit nyt vaan sopii mulle niin paljon paremmin! 

Ei se lomailukaan ihan pellossa elämistä ollut. Mies maalasi talon ja tallin, mun tehtäväksi jäi pihan, lasten ja kodin hoito...siinähän sitä olikin.




Nurtsit lähti kasvuun alun hankaluuksien jälkeen. Meillähän koko piha pukkas vaan horsmaa ja jotain pillikukkaa, vaikka kylvettiin heinän siemeniä monilla kympeillä. Takapiha ja talon sivut käännettiin ja kylvettiin uudestaan, mutta etupihaa kitkin sitkeästi ja kyllä siinäkin lopulta ruoho otti voiton. Nyt kestää jo leikkimistäkin ruohikko!






Tehtiin vielä loman lopuksi pari kesälomareissua. Ikea ja Powerpark oli sellaset, että ne nyt vaan täytyi saada nähdä. Ikeasta en oikeastaan ostanut muuta ku kenkäkaapin, sen mitä meninkin hakemaan. Eikun lähtihän sieltä mukaan heräteostoksina myös matto! 

Huvipuistossa mun jalat oli tiukasti maassa, mutta lapset kyllä pyöri laitteissa kiitettävällä vauhdilla koko päivän. Neeahan nyt pääsee jo mihin laitteeseen vaan ja hän kävikin yksinään vähän hurjemmissakin pyörityksissä, pikkutytöille onneksi riitti myös kieputtimia ja nähtävää.





Tuo Ikean Hemnes sarjan kenkäkaappi siis lähti mukaan Kuopiosta ja voi pojat kun olen siitä tykännyt. Imaisee sisäänsä kivasti kaikki kengät tosta eteisen lattialta...siis jos vaan viitsii toisten jäljiltä niitä sinne asetella. On muuten tuo tekninen tilakin sopivasti tuossa eteisen jatkeena. Sinne on helppo laittaa isompia kenkiä pois silmistä, esim kumisaappaat ja moottoripyöräkengät säilyy siellä.

Ikean reissulla hypistelin käsissäni Finlaysonin liikkeessä alepussilakananoita. Siinä ikean jälkeisessä ostokrapulassa lakanat jäi kauppaan, mutta järki palasi onneksi kotona ja tilasin 60% alesta nuo ihanat ruusulakanat. Sopivat kuin nenä päähän meidän kammariin.

Tuo pöytälamppu oli kirppislöytö, joka hetken haki paikkaansa päätyen mun yöpöydälle. Se on niin pitsinen ja ruusuinen, että menee jo huvittavuuden puolelle :D


Mikäs siellä sateenkaaren päässä? Meidän kotihan se ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti