perjantai 6. huhtikuuta 2018

Joko saa remontoida!?


En tiedä onko se vaan minä vai onko muutkin näin tuulella käyviä? Mut mun tekis kauheasti mieli remontoida jo keittiötä. Mä oon ihan vakuuttunut, että tein väärän pöytätasovalinnan ja se harmittaa lähes päivittäin. 


Tavallaan tykkään kyllä nykyisestäkin ja sillä perusteella se on valittukin. Se näyttää kivalta, mutta ei istu muuhun värimaailmaan.


Mulla oli ihan loppusuoralle asti toisena vaihtoehtona saarni niminen taso, mutta sitten siinä kävi niin, että lopullinen valinta tuli tehtyä leikkauksen jälkeen kipulääkkeiden sumentamin aivoin ja kokonaisuus jäi hahmottamatta 😩 Hei haloo, oiskohan jotain vihjettä saanut siitä, että lattiankin nimi on saarni...Voi ilman muuta se pitäis olla saarni. Voiko jo remontoida?3 kommenttia:

 1. Voi että �� Se on kyl et kun joku alkaa ärsyttämään niin ei näe mitään muuta kun sen!

  Pari viikkoa sitten saatiin viimeinkin tekniseen tilaan laitettua säilytysjärjestelmä, josta haaveilin muutosta lähtien! Välillä tekis mieli myös maalata, mutta kun en oikein tiiä et millä värillä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi sielläkin jotain muutosta kaivataan niin en ole ongelmani kanssa yksin :D Oletteko jo talon ulkopuolen maalanneet? Sen kun tekee niin menee maalaushalut hetkeksi ;)

   Poista
  2. Haha se voi olla kyllä :'D Ei olla vielä, se urakka on kyl edessä toivottavasti täs lähiviikkoina! Niijja terassiki pitäis käsitellä.... Joo, saattaa olla et unohdan tän sisäpuolen kokonaan :'Dd

   Poista