keskiviikko 22. elokuuta 2018

Sievitalon takuutarkastus

Me ollaan nyt asuttu mun laskujen mukaan 1,5 vuotta tässä ja tänään oli vuorossa talon takuutarkastus. Sama heppu, joka hoiti talon viimeistelyhommat tuli tarkistelemaan nurkat ja hoiti saman tien epäkohdat kuntoon.

Vaan eipä tässä nyt hirveästi mitään valittamista ole ollut. Muutama nurkka on vähän auennut samoin kun silikonisaumat. Kylpyhuoneen silikoneja mies on pitänyt itse silmällä ja korjannut tarvittaessa jo aiemminkin.   


                         

                         
                           Makkarin nurkka


                         

                         
                                Vessan silarit 


Kodinhoitohuoneen silarit
Saunan silarit

Siinä kova korjauslista 😅 Lisäksi varaston ovi meni vaihtoon, koska se ottanut kosteutta sateissa. Ja joihinkin nurkkiin oli vähän varalta pyyhkäisty silikonia lisäksi.

Näytettiin myös keittiön kaapinovia, jotka on olleet ehkä vähän turhan herkät ts. kolhuja tulee pienestäkin töyssystä ja myös ovat imeneet väriä jostain. Viimeistelijä oli myös sitä mieltä, että ehkä kannattaa reklamoida Omega keittiöille näistä. Enpä tiedä jaksetaanko, kun kuitenkin ovat tavallaan elämisen jälkiä. Edellinen keittiö oli kuitenkin paljon kestävämpi, vaikka maaliovet siinäkin oli.

Keittiön tasossakin on jo sulamisjälki ja tasossa on myös selluliittipintaa ollut jo uudesta saakka, joten voi olla, että keittiöremontti tulee jonkun vuoden kuluttua ja tuskin saman firman kalusteita otetaan silloin 😏


Huonosti näkyvissä epäkohdat, mutta semmoiset ne on. Enkä ees tiedä, mistä ja milloin tuo palojälki on tullut kun aina käytössä pannunaluset. Elämä on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti