maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pikakelataan vuosi 2013!

Blogin kirjoittamisen olisi voinut aloittaa jo vuonna 2013. Kuten myös hiusten kasvattamisen, laihduttamisen, kaappien siivoamisen ja mitä näitä nyt on... Mutta koska ajanpuute tuntui olevan krooninen ja jostain oli karsittava tehtävälistaa, jäi blogin aloitus hamaan tulevaisuuteen, eli tähän hetkeen! Aikaa ei missään tapauksessa ole nyt enempää. Jos mahdollista, tunnit vuorokaudessa tuntuvat jopa vähentyneen entisestä! Erityisesti yöajasta on kadonnut aikaa harmillisen paljon... Luultavasti kirjoittajan multitasking-taidot ovat hioutuneet vuodessa, koska nyt energiaa tuntuu riittävän vielä päiväkirjan kirjoittamiselle. Tai sitten kadotan blogin myötä lisää nukkumiseen tarkoitettuja tunteja. Olkoon sitten niin.

Toki hienoja, kirjoittamisen arvoisia asioita on tapahtunut jo aiemminkin, kuten vuonna 2007, mutta aloitetaan kertaus vähän lähempää, koska se on helpompaa. Ja sieltähän sitä nykyään mennään missä aita on matalin.

Alkuvuosi 2013 meni toipuessa raskauspahoinvoinnista. Joulukuu tuli vietettyä sairaalassa tippaan kytkettynä ja tammikuu töissä ja kotisohvalla...kotisohvalla makoilin itseasiassa koko kevään sillä muuta ei voinut! Maha oli iso ja hankala ja kipeä. Olo tukala, sairas ja kauhea.





Onneksi koitti kesäkuun 12. ja ja saatiin tytöt syliin terveinä ja pirteinä!



Kesä kului arvatenkin mukavissa merkeissä vauvoja hoidellen. Tytöt nukkui ja söi hyvin, helppoa! Myös hoito-apua oli runsaasti tarjolla molempien mummojen toimesta.

Syksyllä alkoi Neean eskari ja mun äiti oli paljon meillä kuten on edelleenkin. Korvaamaton apu, jotta ei tarvinnut pakata vauvoja joka eskarireissulle mukaan!




Syksyn kuluessa kaikki kolme tyttöä kasvoivat kilpaa äiteen univelan kanssa. Arki oli vielä tavallaan helppoa, sillä vauvat pysyi siinä paikalla mihin ne jätti. Olisinpa osannut nauttia tästä silloin! :)


Tuli talvi ja joulu ja paaaljon joululahjoja! Vuodenvaihde ja koko talvi oli aika erikoinen ja lumeton, mikä oli vain hyvästä tuplavaunujen lykkäämistä ajatellen!


Sellainen vuosi, ihan jees!

1 kommentti: