keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hengissä ollaan!

Voimat on menny muihin juttuihin, kirjoittamiselle ei ole jäänyt mitään!

Ei meillä mitään maata mullistavaa ole täällä tapahtunut, normi arkea vaan. Jostain syystä voimat vaan alkaa hiipua näin kevättä kohti mentäessä...?

Tytöt käyneet isosiskon kampaamossa :)


No se tietysti, että laitettiin lopulta talo myyntiin. Kiikarissa on noin 50 neliötä isompi tupa naapurikunnassa. Tarjouskin on jo siitä hyväksytty kunhan vaan saataisiin ajoissa tämä vanha myytyä. Pahalta kyllä näyttää, täytyy sanoa. Talokauppa on aivan jäässä täällä. Sulamista odotellessa...


Yhtenä päivänä käytiin tyttöporukalla lasten ja mun äidin kanssa huvireissulla keskussairaalassa. Neea laitettiin nielurisanpoistojonoon. Henna sai puhtaat paperit nielurisojen osalta. Näin ollen Hennan syömisen takkuamiselle ei edelleenkään löytynyt syytä... Ansku vältti lääkärin kokonaan, mutta Henna onneksi piti huolen, että siskokin sai tarran :D

Samalla reissulla kävästiin myös ostamassa kevyemmät kengät. Onnellisesti löytyi oikeaa merkkiä kaksi samankokoista paria ensimmäisestä vastaantulleesta kaupasta! Yleensä kenkiä, ja kaikkea muutakin, on kaupassa yhtä kokoa kutakin. Miksi?



No me jatketaan täällä kevään odottamista ja talokuvion ratkeamista! Pitäkäähän peukkuja 👍

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja kivoja kuvia! Samoja asioita elettiin kun meidän kaksoset oli pieniä ja sitten syntyi melkein heti perään pojanpallero. Nyt tytöt jo 15 vuotiaita ja poikakin täyttää 13 vuotta. Kaikkea hyvää teille ja iloa arkeen :)

    VastaaPoista