maanantai 16. helmikuuta 2015

Master Bedroom :D

Innostuttiin vaihtamaan huonejärjestystä samalla kun vaihdettiin sänkyä. Muutenkin siinä oli roudaamista tiedossa, joten samalla sitten vähän lisää! Me muutettiin miehen kanssa tuvan toiseksi pienimpään (tai suurimpaan, miten sen nyt ottaa...) huoneeseen, joka on kooltaan viittä vaille klaustrofobia (eli muistaakseni 9-10 neliötä).Tarkoitus oli kuitenkin lähiaikoina muutos tehdä, sillä tarvittiin selkeyttä lelusäilytykseen ja ajateltiin, että pikkutytöt saisivat nukkua rauhassa, eivätkä heräilisi herätyskelloon ym.

Huone sijaitsee hieman muista erillään olkkarin takana, joten ollaan pidetty itkuhälytintä pikkutyttöjen huoneessa ja se on ollut ihan hyvä ratkaisu. Olevinaan nukun syvempää unta tässä uudessa huoneessa...?

Siellä se on, takka lämmittää mukavasti tuosta olkkarin nurkasta ;)
Koska huone on pieni, metsästin meille kirpparilta uudet yöpöydät. Nämä yöpöydät on aika kapeat ja sopivat juuri ja juuri molemmin puolin! Ihastuin kyllä pöytiin muutenkin, nää on niin söpöt! Ja kiva kun ensimmäistä kertaa ikinä meillä on saman sarjan yöpöydät!


Sisältäkin näin nätti! Tapetoitu takaseinä :D

Tykkään tästä huoneesta hirveästi, vaikka olinkin vähän skeptinen huoneen kokoa kohtaan.  Mutta mitä sitä oikeastaan tarvitsee huoneeseen mahduttaa? Riittää, että sänky sopii, yöpöydät ja vaatekaappi sopii. Ja saan myös pitää lukulamppua päällä iltaisin tyttöjen nukkuessa ja lukea Aku Ankkaa ;) Tuntuu, niin kuin olisin rakastunut koko taloon uudelleen uuden huonejärjestyksen myötä :)

Matto lahja anopilta, koristetyynyt kirpparilta, talja minun vanha, peili on hakenut paikkaansa ja siihen se nyt asettui!Sellanen kamari. Tykkään! :-) 2 kommenttia: