sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hola! Hengissä ollaan!

Töitä on takana kolme viikkoa ja jonkinlainen rutiini alkaa jo olla siinä hommassa. Pallo oli kyllä aluksi täysin hukassa, mutta nyt jo käväisee näpeissä silloin tällöin. Illat töiden jälkeen menee nopeaa ja lähinnä ehtii pitää tyttöjä sylissä ja tehdä niitä must do kotitöitä. Viikon päästä alkaa sitten tytöillä hoito. Niin siis jos alkaa kun hoitopaikkoja meillä ei ole edelleenkään...


Päiväkotiin ei mahduta, joten perhepäivähoitoon "joudutaan". Kai se voi olla ihan hyväkin juttu jos sattuu hyvä hoitaja. Onpa ainakin lapsimäärä ympärillä vähäisempi jos se estäisi suuremman sairastelun. Jotenkin olin vaan asennoitunut päiväkotiin, mutta näillä mennään nyt.

Hoitoon ollaan valmistauduttu keräämällä nyt aleista uusia vaatteita tytteleille. Eipä niille paljon ole uutena ostettukaan ennen :D Innostuin myös halvan hinnan perässä ostamaan hienostelukäyttöön toppatakit ja kyllä ollaankin hienosteltu joka S-Market reissulla sen jälkeen! :D Syksyllä jo hankittiin molemmille hoitoreput ja joulupukki toi sisätossut.  Siinäpä se...ei paljon muita valmisteluja olla tehty.


Paitsi työajan vaihdoin nyt helmikuusta eteenpäin 30 viikkotuntiin. Ehdin olla kotona aamun niin ei tarvi Neean yksin lähteä koulutielle, huh. Ja lyhentäähän se tyttöjen hoitopäiviäkin näin alkuun!

Näin työläisenä viikonloput on taas viikonloppuja ja se on kiva juttu! Olin niin puutunut siihen tasaiseen kotiarkeen, että työt alkoivat kyllä juuri sopivaan saumaan! Eilen lauantaina vietettiin laatuaikaa miehen kanssa ja käytiin Subissa syömässä patonkia, hah :D Ja tänään sunnuntaina suunnattiin koko perhe ladulle.


Pikkutytöt oli ensimmäistä kertaa suksilla ja jätin omat sukset kotiin kun luulin, että tyttöjä saa koko ajan olla nostamassa ylös. Mutta mitä vielä, suksivat heti menemään kun vanhat tekijät! Toiselle pitää vain hommata sukset, nyt kun oltiin lainakamppeilla liikenteessä.


Pari asiaa töissä käynnissä on sellaisia, mitä en ole ikävöinyt: aikataulutetut aamut ja eväiden teko. Ja tottakai sitten hoitoon vienti kun se alkaa...ei tässä jäänyt liiemmin tutustumisaikaakaan. Toivottavasti hoitoon jääminen sujuu silti hyvin, pitäkää peukkuja!

Tässä vielä Hennikki & Annikki leikistä Hennikki. Yhdennäköisyys Mashaan huomattava :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti