lauantai 6. elokuuta 2016

Sievitalon kalustekuvia

Tässä on nyt tää pohjaparka, mitä on kahteen otteeseen muokattu :) Ensin lisättiin isoimpaan makuuhuoneeseen pariovet ja sitten kalustekuvien saavuttua tajusin, että keittiön pikku-ikkuna on ihan pöljän näkönen luonnossa. Meillähän siis alunperin muokattiin keittiötä niin, että liesi siirrettiin nurkasta niemekkeeseen ja se vapautti liikaa tilaa yksinäisen ikkunan viereen.


No aikani pähkäilin ja yritin totuttautua epäsymmetriaan keittiössä. Ei auttanut, vaan oli uskallettava ottaa Sievitaloille yhteyttä ja kysyä  vieläkö tässä vaiheessa ikkunaa voi suurentaa. No ei mitään ongelmaa! Senkus suurennettiin ja lisäkustannuksetkin jäivät alle 300 euroon :D






Keittiö on nyt järjestelty tähän malliin. Perusvarusteluun vaihdettiin vain roskiskaappi laatikoiksi ja jääkaapin vierestä alakaapit laatikoiksi. Lisäksi lisähintainen on tuo liesituuletin, lieden paikan siirtäminen ei maksanut mitään. Pois jätettiin tuo irtonaisen oloinen kaappi ikkunan toiselta puolen.

Kodinhoitohuone on I.H.A.N.A. Iso ja paljon kaappitilaa sekä työtasoa. Entiseen kodinhoitohuoneeseen verrattuna parannuksena on myös allas ja hana sekä lattiakaivo. Voi että miten mä kaipaan kodinhoitohuonetta!!!



Siis kattokaa! Eihän kukaan voi tarvita näin paljon kaappeja :D

Vessaa ja kylppäriä muokattiin myös. Vessan yläkaapit jätettiin pois ja niiden tilalle otettiin yksi puolikorkea kaappi. Kylpyhuoneeseen lisättiin käsienpesuallas ja kalusteita. Eteisen peiliovikaapit vedettiin kattoon saakka ja niihin lisättiin koreja. Makuuhuoneiden vaatekaapit säilytettiin sellaisenaan, paitsi lastenhuoneissa molempiin kaappeihin laitettiin hyllyt. Nämä kalustemuutokset teki yhteensä noin 1500€




Tuota kylpyhuoneen kalustusta vielä harkitsen haluanko täyttää tuon tason alla olevan aukon. Nyt ajatuksena on, että aukossa voi pitää esim roskista, mutta visuaalisesti olisi kivempi jos siinä olisi kaappi. Toisaalta kaappitilaa ei kyllä enempää tarvitse, mutta roskikselle tarvitsee paikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti