lauantai 6. elokuuta 2016

Tontilla tapahtuu...

...hitaasti, mutta varmasti. Kohta on tehty maatyöt valmiiksi ja perustusten valu voi alkaa. Syyskuussa alkaa jo seinätkin sitten nousta!


Tuossa näkyy jo pihatietä. Kivikasan taakse tulee autotalli ja tontin perälle talo. Ollaan käyty melkeinpä päivittäin kävelemässä tai pyöräilemässä tontilla ja toivomassa, että jotain spesiaalia edistystä olisi tapahtunut. No mitähän siellä nyt olisi voinut tapahtua? :D

Mun on pitänyt tästä nykyisestä vuokrakämpästä tehdä esittelypostaus, mutta mulla ei oo ollu yhtään motivaatiota. Mua inhottaa tää koko asunto pihoineen ja lasken päiviä muuttoon. Harmi, että siihen menee vielä 6-7kk...

On tässä onneksi kaikkea kivaa touhua uuteen taloon liittyen niin menee aika vähän mukavammin. Nyt ollaan pyöritelty sisustusratkaisuja. Ja se on vaikeaa!! Miten voi tietää nyt minkälainen sisustus miellyttäisi seuraavat 20-30 vuotta? 

Tällä hetkellä voitolla on tämän näköinen yhdistelmä:


Näistä ainoastaan takka ja väliovet on tilattu, muuten voi muutoksia vielä tulla ja luultavammin tuleekin. Mulla muuttuu mieli jostain syystä parin tunnin välein sen suhteen mitä haluaisin. Meidän tilauksista vastaava yhteyshenkilö talotehtaalla on varmaan ihan helisemässä kun suunnilleen kaiken suhteen muutan mieleni ainakin kerran. Hän on joutunut piirtämään uudet kuvatkin pariin kertaan. Mutta Sievitalolle kehuja siitä, että muutostoiveet on aina otettu vastaan ja toiveet toteutettu.

Myös Uunisepät joutuivat kohtaamaan tämän mun ongelman päätösten tekemisessä. Valittiin ensin beiget laatat takan pintaan, mutta seuraavana aamuna jo olin vaihtamassa niitä valkoisiksi. Uunisepiltäkin sain asian suhteen ymmärrystä ja edustaja naputteli tehtaalle muutostoiveeni.

Takan kanssa meillä on ollut muutenkin vähän häsläystä. Sievitalojen pakettiin kuuluu joko Uuniseppien tai Tulikiven takka. Aluksi valittiin Tulikivi, mutta jossain vaiheessa tilaus oli mennytkin Uunisepille. Yllätyttiin vähän kun väärä takkatoimittaja otti yhteyttä. Asia olisi ilman muuta korjattu, mutta päätettiinkin, että Uunisepät onkin meille parempi vaihtoehto, joten pidettiin se.

Takka muutettiin astetta isommaksi siitä, mikä peruspakettiin olisi kuulunut. Lisäksi tässä isommassa on laatoitus kauttaaltaan, mikä koettiin ulkonäön ja puhtaanapidon kannalta parempana vaihtoehtona kylkien slammaukseen verrattuna. Nimeltään valittu takka on Tonava.

No näillä mennään nyt ja tällä hetkellä ollaan näihin tyytyväisiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti