lauantai 25. kesäkuuta 2016

Sievitalon Pihlaja 148

Meidän valinta uudeksi ja loppuelämän kodiksi oli Sievitalo. Meidän piti tämä talo rakentaa jo tyttöjen ollessa vauvoja, mutta silloin miehen äkillinen työttömyys romutti haaveet. Silloinkin työttömyyttä kesti tosin yhden päivän, joten jos olisi osannut ennustaa niin talossa olisi asuttu jo hyvä tovi. Mutta ehtiihän sitä nytkin!

Nyt pyöriteltiin mielessä joitakin vaihtoehtoja, mutta takaraivossa nakutti koko ajan varma ajatus siitä, että silloin joitakin vuosia sitten valittu talomalli olisi meille edelleen täydellinen. Kilpailutettiin 3 firmaa ja vaikka hinnalla Sievitalo ei kilpailua voittanutkaan, niin siitä ei vain päässyt yli eikä ympäri, että Pihlaja 148 on meidän tuleva koti.

Koska mun ATK-taidot on olemattomat, saamme ihailla tällaista kuvaa. Hävettää, mutta asia tulee selväksi.


Väriksi tulee Teknoksen värikartasta 7633. Meille alkoi tulla pieni paniikki, kun värikoodi piti olla selvillä jo rakennuslupahakujuttuihin. Käytiin rautakaupoissa katsomassa värimalleja, mutta eihän niistä selvää saanut. Pysähdyttiin sitten sen talon pihaan, mitä väriä haettiin ja marssin reippaasti kysymään koodia. Koodin sain ja talon asukkaat olivat tyytyväisiä kun heidän talon sävystään pidettiin. Win-Win.


Ulkonäkö on kiva ja huoneratkaisu täydellinen. Meille pohjaa muokattiin vähän, jotta eteisestä saatiin avarampi ja oven viereen tuli valoikkuna. Siirrettiin myös liesi nurkasta saarekkeeseen ja lisättiin kylppäriin käsienpesuallas. Sen suurempia muutoksia ei ollut tarpeen tehdä. Pieniä lisäyksiä peruspakettiin tuli, kuten eteisen laatat, sälekaihtimet, induktioliesi  ja olkkarin ikkunoihin lisättiin vähän kokoa. Kaupan päälle saatiin vielä keskuspölynimuri ja rikkaluukku. Jes se rikkaluukku on ihana! :D

         Tässä sitten se muokattu pohjakuva:


Ja tähän tupa nousee:


Miltäs näyttää ja haluaako kukaan edes lukea rakennusjuttuja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti