lauantai 11. kesäkuuta 2016

Uusi talo askeleen lähempänä

Tämä rakentamishomma tuntuu niin epätodelliselta, että siitä ei meinaa tohtia edes kirjoittaa. Siis, että ihan aikuisten oikeasti meillä on tontti, sopimus talofirman kanssa, aikataulut ja papereiden haaliminen käynnissä! Kohta saadaan aloittaa maatyöt ja syyskuussa alkaa talo nousta. Niin kauan kun tästä onkin haaveiltu ja nyt alkoi ryminällä tapahtua, ei meinaa ajatukset pysyä perässä.

Nyt ensin pitäisi vain hoitaa muutto tästä myydystä talosta pois. Me ollaan vuokrattu kolmio ihan tästä läheltä ja ajateltiin siihen mahtua raksa-aika. Ollaan jo parin viikon ajan hävitetty tavaraa ja jotakin myös varastoitu sukulaisten nurkkiin, mukaan vuokralle lähtee vain välttämättömät kamat.



Ja voin sanoa, että tuntuu haikealta muuttaa. Tuntuu niin haikealta, että en aina muista miksi me tähän projektiin edes lähdettiin :D Kai meillä joku syy oli.



Mutta pitää vain pitää mielessä päämäärä! Saatiin kuitenkin niin kivasti tästä nyt myyntivoittoa, että pystyttiin laittamaan just se talo, mistä ollaan haaveiltu jo vuosia. Avaruutta, tarpeeksi huoneita, sopivasti säilytystilaa :) Seuraavat 8 kuukautta väliaikaistiloissa vaan tulevat olemaan pitkät...

Kuva lainattu Sievitalojen sivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti