perjantai 24. kesäkuuta 2016

Haikeuspaniikki alkaa iskeä

Me ollaan valmistauduttu muuttoon jo hyvä tovi. Tyhjennetty tätä vanhaa kotia ja käytiin myös tutustumassa pikaisesti tulevaan väliaikaiskotiin. Uusi koti on ihan ok, kyllä siellä varmaan seuraavat 8kk pärjää, vaikka ahdastahan se tulee olemaan.

Asunto on 70 neliöitä ja siinä on kaksi (PIENTÄ) makuuhuonetta. Keittiö oli sellainen käytävämallinen ja olkkari aika iso. Kaappitilaa näytti olevan, mutta esim. keittiönpöydän paikkaa en keksinyt, varmaan sitten olohuoneen puolella. Kuten myös meidän sänky ja sohvat ja ja ja...

Väliaikaiskoti sijaitsee tässä ihan lähellä, samalla asuntoalueella. Neean koulumatka ei oleellisesti muutu, mikä on tärkeä asia. Myös lenkkimaastot ja leikkipuistot pysyvät. Siinä rivareiden naapurissa oli tosin leikkipuisto, missä ei olla ikinä tajuttu käydä! Jes, uutta tutkittavaa! 

Tässä pakkauksen lomassa vietettiin tyttöjen 3-synttäreitä. Sekin oli tavallaan haikeaa, viimeiset synttärijuhlat täällä. No, seuraavat synttärit sitten juhlitaankin uudessa kodissa!
Tytöt oli tosi innoissaan synttäreistä ja niitä vietettiin monta päivää! Mun äiti teki kakun ja minä koristelin tyttöjen valitsemalla tavalla. Ystäviä ja sukulaisia kävi juhlimassa yhdessä ja se oli hurjan kivaa :D

Jotenkin tuntuu, että tässä kevään ja kesän aikana viimeisetkin rippeet vauvoista on haihtunut. Vaippoja ei ole ollut vuoteen, ei tutteja, ei tuttipulloja ja häkkisängytkin nyt lopulta vaihdettiin jatkettaviin. Niistä ei olla maltettu luopua aiemmin kun pelkäsin öiden menevän hulinaksi. Ihme kyllä, yöt rauhoittuivat uusien sänkyjen myötä eikä kumpikaan ole kertaakaan karannut sängystään ennen aamua!
Meidän oli tarkoitus käsitellä vaaleiksi kaksi mänty(?)sänkyä, mutta se jäi nyt tekemättä. Ja aika kivan retrot ne on näinkin! Voi kuitenkin olla, että päädytään uuteen kotiin hankkimaan tilalle sitten jotain muuta, mutta mitä...

Myös vielä yksi juhannus ehdittiin tässä viettää. Juhannussaunassa melkeen itkua väänsin kun totesin, että viimeiset löylyt on tässä nyt. 

Mutta pitää vain pitää mielessä miksi tähän lähdettiin. Kai meillä joku syy oli, vaikka aina ei ihan muistakaan mikä se oli :D

Taustalla näkyy meidän tontti, siihen se talo alkaa syksyllä nousta. Käytiin hakemassa juhannuskoivuja omalta pihalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti