maanantai 27. marraskuuta 2017

Flashback: Väliaikainen leiri

Kappas mitä löytyi luonnoksista! Sepustus raksa-ajan majapaikasta. Mitenhän tää on jääny ihan kesken ja julkaisematta. No tässä tulee!

Me asutaan siis nyt rivarissa. 80-luvun lopulla rakennetussa, jota remontoitu kaikilta muilta osin paitsi pesuhuonetta. Se on ihan originaali ja mun murheenkryyni. Ei lattialämmitystä ja oonpa tavannut siellä muutamia sokeritoukkiakin, yöööök...

Neliöitä on tasan 70 ja makuuhuoneita kaksi. Toinen on ilman muuta Neean huone ja toisen jakavat Henna ja Ansku.Olkkari on yhdistetty kolmas makuuhuone/olohuone/kodinhoitohuone. (Ei yhtään kuvaa siitä, Voi plaah)

Keittiöön mahtuu pöytä just ja just, mutta peittää osittain kulkua sekä kylppäriin, että olkkariin.


Hieman tummanpuhuva jep I know...

Takapihaa olisi vähän, mutta naapurin koira käyttää omaa pihaansa vessana, joten hajuhaitta on sitä luokkaa, että pistää yökkäämään. Etupihaa ei ole, mutta onneksi vieressä on kiva leikkipuisto ja kävelyetäisyydellä kolme muutakin leikkipuistoa.


Muut asukkaat tässä ovat nuorehkoa väkeä. Eipä täällä maaseudulla juurikaan vuokra-asunnoissa muita asu kuin nuorisoa tai vierailevia tähtiä. Kaikki kynnelle kykenevät näyttävät pyrkivän omakotiasumiseen.  Kuitenkin ihan suht rauhallinen paikka asua. Jos ei ota huomioon valtatietä, mikä menee ihan tuosta nurkalta ja sitä jytyyttää menemään jatkuvalla syötöllä rekkoja, yötä päivää.


***


Juupa juu, tulipahan asuttua eikä ees tehny kovin tiukkaa. Hyvin voisi ottaa uudestaankin 😉


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti