torstai 22. tammikuuta 2015

Pakkaspäivän touhuja ja Graco Stadium Duo

Kylmä on! En tykkää, mutta toivon vielä huomiselle pakkasta, koska ajatuksissa on sulattaa pakastin! Tää äkillinen tarmonpuuska johtuu hieman kiritystä univelasta. Oli sitä univelkaa aikakin alkaa purkaa, kun tuntui jo aivovaurioiselta :( Pieniä kämmejä ja unohduksia pitkin päivää ja saamatonta haahuilua kun mistään ei vaan saanut otetta!

Noloin unohdus sattui kaupan kassalla taannoin. Kun tuli aika maksaa useampi kassillinen ruokaa, en yllättäen muistanut pankkikortin tunnuslukua :( Siis ihan pyöri iso pyörä tyhjää... Kassa kun oli just selvittänyt mulle miten postimerkkien hinnat nousee ja luetellut numeroita. Ei saa sekottaa tuolleen väsynyttä monikkoäitiä :D

Mutta siis valoa on näkyvissä tunnelin päässä! (saattaa olla myös juna) Viime yö nukuttiin hyvin ja ainakin toistaiseksi pidän sitä hyvänä suuntana. Toivottavasti ensi yö menee yhtä hyvin (eikä valo ollutkaan juna), on nimittäin ollut ihan erilailla virtaa touhuta :D

Hennan ja Tytön (Ansku haluaa nykyään itseään puhuteltavan Tytöksi)kanssa haettiin Neea ja ystävänsä koulusta tänään. Heitettiin kaveri kotiin ja huruutettiin läpi huurteisen kylänraitin hakemaan vielä pikaisesti maitoa ja siivousmotivaatiota kaupasta. Tarkoitus oli nimittäin käyttää pakkaset hyväksi ja ulkoiluttaa kaikki irtoavat tekstiilit ja tehdä muutenkin perusteellisempi siivous.Sanonpa vaan, että kyllä päivän valihtin, oli nimittäin ukon iltavuoro ja siivoaminen tyttösten kanssa ei ole erityisen rentouttava kokemus. Muuten kyllä tykkään kovasti siivoamisesta ja nautin puhtaasta kodista!

Lopputulos oli nytkin vaivan arvoinen. Vältyttiin isommilta kuhmuiltakin, vaikka alastomilla sohvilla oli kauhean kiva pomppia, tuulettumasta tulleilla sohvatyynyillä vielä kivempi ja mopatulla lattialla on huisin hauska luistella!

Jo loppui sohvilla pomppiminen! :D 


Se siivousmotivaatio, mitä kaupasta haettiin on tässä:Lupasin, että saan sen palkinnoksi jos reippaasti siivoan tuplien kanssa :D

Kaupassa meillä oli mukana nää uudet takakonttikärryt. Hankittiin ne juurikin kaupoilla käyntiä varten ja kantapään kautta opin, jotta tarvin kapeat. Kuin tilauksesta, Lekmerille ilmestyi tarjoukseen nämä! Postikuluineen hintaa kertyi 104€, ei paha...

Kuva lainattu netistä
Ja näin luonnossa! :) Etummainen kuomu vex niin on takapenkkiläiselläkin näköyhteys maailmaan. Tintun pupulakit monikkokirppikseltä ;)


Eivät ehkä oo ihan päiväunimatskua, koska tuo etummainen istuin ei mene makuuasentoon, mutta ei tarvikaan. Mulle riittää, että mahdun kulkemaan ja pennut saa köytettyä kiinni ;) Mukana tuli myös kaksi jalkapussia, joten tarkenee ulkoilla vähän tuimemmassakin ilmassa.

Suosittelen kyllä näitä kaikille, jotka aikoo Quattro Duot hankkia. Ovat meinaan paljon edullisemmat, mutta käytössä en ole eroa huomannut. (Meillähän oli hetken myös Qattrot, mutta luulin etten niitä tarvi...) Siis jos tätä mallia nyt enää edes saa...!?

No jokatapauksessa! Nyt vielä hetkeksi peffa irti penkistä ja heittämään pyykit rumpuun pyörimään. Sitten voikin sytyttää kynttilän ja nauttia hetki siivotusta kodista (ja hiljaisuudesta ja rauhasta) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti