tiistai 13. tammikuuta 2015

Täysi 30, ei kriisiä.


Täytin tässä huomaamattomasti arjen touhujen keskellä 30 vuotta. Itse synttäripäivä meni miehen mummon hautajaisissa, joten kovin iloinen päivä ei luonnollisesti ollut.

Illalla tehtiin kuitenkin kakku kasaritunnelmissa. Kettukarkit ja kaikki :) Vielä myöhemmin illalla kippisteltiin yhdet vaaleanpunaiset shamppanjat (?) Se siitä, ei tullut kriisiä missään vaiheessa.
Mietin, että selittyisikö kriisin puuttumista se, että olen saavuttanut aikataulussa kaikki itselleni asettamat tavoitteet. On talo, lapset, mies, vakityö, koulut käytynä... Elämä on tallaisenaan mukavaa ja voin jopa sanoa eläväni unelmaani! Tässä voi nyt rauhassa nauttia saavutuksista, joiden eteen on tehty työtä!

Toisaalta mietin myös sitä, että mitä tavotteita itselle asettaisi jatkossa. En oikein tiedä...? Tottakai haluan taata jatkossakin tytöille turvallisen ja vakaan lapsuuden. Kiinnittää huomiota omiin elämäntapoihin, ehkä joskus se itse suunniteltu omakotitalo... Mutta nämä nyt on sellaista hienosäätöä kaikki. Kulmakivet on jo paikallaan, juuret laitettu maahan.

Tätä vuotta muuten olen aloitellut 5:2 dieetillä. Tuntuu sopivan minulle! Painonputoamisesta en vielä osaa sanoa, mutta eiköhän se pikkuhiljaa putoa...? Suurin opeteltava juttu on iskostaa omaan mieleen se, että kaikkea ruokaa ei tarvi syödä. Mulla on paha tapa sääliä vanhaksi menevää sapuskaa ja syödä se pois :/ Pitäisi oppia, ettei se hyödytä ketään, vaan ennemminkin pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että kantaa kaupasta vain sen verran kun on tarvetta.

Painonhallinnan lisäksi muodonmuutosta on tulossa enemmänkin, sillä sain synttärilahjaksi sekä kampaajan, että kosmetologin lahjakortit :) Kivaa hemmottelua tiedossa! :)

Paketista löytyi myös kukkia ja koru ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti