maanantai 21. joulukuuta 2015

Jouluvalmisteluja

Meillä on laitettu jouluisia juttuja jo useamman viikon ajan hiljalleen. Jouluverhoja ja koristeita, valoja ulos ja sisälle, pipareita ja torttuja. Olen hankkinut ja paketoinut yllätyksiä (tänä vuonna jonkin verran myös itse tehtyjä, sori vaan saajat ;) ). 


Tontut ovat koputelleet ikkunaan ja hetki saatiin nauttia lumesta etsien tontun jälkiä ja rattikelkkaillen. Ollaan oltu koko perheen voimin kuuntelemassa Neean kuoron esitystä kahdesti kirkossa, käyty katsomassa koulun joulujuhlat ja nautittu showtanssiyhdistyksen kauden päätösjuhlasta.


Jouluaattoon on kolme päivää aikaa ja valmistelut on kutakuinkin hallinnassa. Neean loma alkoi ja harrastukset jäivät joulutauolle, joten tuntuu, että nyt saadaan rauhoittua joulun viettoon ilman kiireitä. Mitään suurempia siivouksia ei ole nyt ennen joulua tarkoitus enää tehdä. Uuni pestiin miehen kanssa yhteistyöllä ja se olikin niin iso operaatio, että vaati purkamista ja ruuvailua enemmänkin! Viikkosiivous ja petivaatteiden ja sohvien tuuletus vielä ennen h-hetkeä niin hyvä tulee 👍


Pienemmille tytöille paketeista paljastuu kierrätettyjä leluja. Olen heille hankkinut muumilaivan ja Brion junaradan osia paikalliselta fb-kirpparilta ja tiedän näiden olevan mieluisia lahjoja! Neealle on luvassa uutta, hänen toiveitaan ei enää kierrätysmentaliteetilla täytetä ;)


Aatoksi meillä on luvassa mukavaa kotona oleilua ja mun vanhemmat sekä anoppi tulee tänne meille. Syödään yhdessä jouluruoka ja odotellaan pukkia jännityksellä. Kivaa! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti