maanantai 1. toukokuuta 2017

Kevään touhuja sekalaisesti

  

Tiiättekö, mulla on niin ikävä vanhaan kotiin! Se on tää kevät varmaan kun siellä oli ihana piha ja täällä ympärille avautuu...noh rapalätäkkö... Mutta kai se tästä lähtee tämäkin. Soitettiin jo maaurakoitsijaa tekemään loput maatyöt, mutta sitten satokin yhtäkkiä 30cm lunta taas.

Pääsiäinen sentään saatiin nauttia auringosta ja melko lumettomasta säästä. Tytöt oli trulleilemassa mun vanhempien kanssa ja oli kuulemma PARAS PÄIVÄ IKINÄ! :)

Täällä lumen keskellä on nyt sitten vietetty ennakkoon Neean 10v synttäreitä ja vappua. Edellisinä vuosina on tähän aikaan pystynyt jo trampoliini kasata ja vieraat on pomppineet siellä ja rieuhuneet pihalla muutenkin. Tänä vuonna oli onneksi sisällä enemmän neliöitä riehumiseen. 

Tarjolla oli synttärimenuusta poikkeavasti pizzaa, salaattia, porkkanoita ja onneksi kuitenkin poppareita ja karkkia sekä jätskiä. Kakkua ei synttärisankari halunnut, mutta ehkä teen pienen kakun varsinaisena synttäripäivänä 😊

Pikkutyttöjen kanssa saatiin pyöräilykausi hyvin käyntiin ennen lumien tuloa. Molemmat hallitsee potkupyörät hyvin ja ihan siinä saa itsekin kivasti liikuntaa ja hien pintaan kun lähdetään lenkille. Vähän se tietysti rohkeutta vaatii lähteä tien päälle yksin tyttöjen kanssa, mutta onneksi hienosti jo tottelevat pysähtymiskäskyjä 👍Pientä sisustusprojektia pyörii jatkuvasti. Tavarat hakee paikkojaan ja vähän uutta pitää välillä hommata ja poistaa vanhaa sekä tuunata sopivaksi olemassa olevia. Tällä hetkellä työn alla on klaffilipasto, joka ei mäntyisenä oikein istu mihinkään. Mieli olisi tehnyt valita maaliksi keltainen tai laventeli, mutta maalarinvalkoinen purkki lähti mukaan 😩 Vähän tylsää, mutta pitää ottaa vahinko takaisin sitten laatikon nupeissa ja hankkia ne vaikka hempeän roosan värisinä.Sängynpääty ja noi Vallilan verhot löytyi molemmat kirpparilta. Just ne, mitä olinkin aikonut ostaa! 


Mun vauvapeitto sopii kivasti väreihin🌹 Ja on ihan normaalin kokoinen niin voi tosta illalla ottaa lämmittämään telkkaria katsoessa. Paitsi että täällä on ihan valtavan kuuma! Ei ole lisälämmikettä tarvittu.

Olkkariin tilasin Jotexilta kollaasissa olevan maton ja nuo ikkunavalot. Mun sisäinen Roope Ankka nautti, koska kaikki ostokset sain puoleen hintaan :) Nyt vaan toivon, ettei tuo matto ole ihan liru, vaan pysyisi edes jotenkin lattialla.

Ja sitten tämä netin joka kolkassa pinnalla oleva Igorin kana. Suositukset saa myös täältä. Helppo tehdä ja maistuu vähän erilaiselta kuin perus arkiruoka 🍛
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti