perjantai 26. toukokuuta 2017

UlkotöitäHetki sitten tuskailin tuon pihan kanssa, mutta helposti se sitten muotoutui kuitenkin. Ruohot on kylvetty (vielä kun se kasvaisi) ja haettiin muutamia havuja puutarhamyymälästä ja vähän enemmän (160kappaletta) kuusentaimia metsänhoitoyhdistykseltä. 


Niitä on tässä sitten sormet verillä istuteltu tontin ympärille ja jännätään saadaanko yhtään juurtumaan 😅 Noita pilarikatajia laitettiin neljä. Vielä ovat pieniä, mutta kasvaessaan muodostavat "pylväikön" etuovelle. Serbiankuusia ostettiin kolme ja ne jaettiin pitkin pihaa.                            

Siinä mun vauvakuuset kiertää taloa. Oli ihan hullun hommaa istuttaa 10 senttisiä kuusia ja mittailla viivottimella kuusten välejä 😁 ...mutta tulipahan tehtyä.

Myös talon maalausta on aloiteltu ja näyttää niin ihanalta kun valmista pintaa alkaa näkyä. Täytyy sanoa, että onnistuttiin värivalinnassa täydellisesti! Tuo siniharmaa sopii niin hyvin sekä taloon  että ympäristöön.

Tyttöjen kanssa ollaan piirreskelty talon edestä tie ihan täyteen. Tällä tiellä on onneksi vaan kaksi taloa meidän lisäksi, eikä läpikulkua niin autoja ei juurikaan mene. Harmi vaan kun huomenna taitaa sataa niin taideteokset menee sen siliän tien.

Sisälläkin ollaan vähän ehditty poiketa ulkotöiden lomassa. Sain LOPULTAKIN olkkarin ikkunat pestyä ja kauan himoitsemani kesäverhot laitettua. Näkyvät vähän tuon ekan kuvan kollaasissa.


Kyllä se siitä 😊


3 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä:) teillä on rankka raksa-aika takana ja kotona melkoista suhinaa varsinkin noiden pienoisten kanssa, joten todella pitää olla itselleen armollinen. Piha muotoutuu hissuksiin, ja tehän saatte olla aika lailla omassa rauhassa siellä, joten ei ole naapuri neljän metrin päässä tiiraamassa grillieväitä:) PS. Talon ulkomaalin sävy on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se siitä ajan kanssa, mutta odottaminen on niin vaikeaa :D

   Poista
 2. Hei, meillä valmistui joulukuussa 2015 DT talo. Pihahommat meilläkin painaa, mutta on sekä kallista että aikaa vievää. Eka kesä malattiin ja aloitettiin maakellarin teko. Tänä kesänä on istutettu pensas aita, maakellari on valmis, terassi on laajennettu ja nurmikkoa on sisäpihan puolella. Ensi vuoden projekti on pitkä muuri ja nurmikko koko talon ympäri, knep. Ja olemme ajatelleet että pihaprojekti on "valmista" vuonna 2019-2020.

  VastaaPoista