tiistai 16. toukokuuta 2017

Pihasuunnitelma hukassa?

Meillä on nyt piha siinä vaiheessa, että jotaki tarttis todella tehdä. Mutta mitä ja millä rahalla? 😂 Kaikkeen pitäisi olla tuhatkaupalla rahaa ja se nyt on tässä vaiheessa raksaa vähän epärealistista.

Eli pienen budjetin pihasuunnitelma. Nurmikkoa tulee toki ja lapsille leikkimökki, keinut ja hiekkalaatikko. Mutta siihenkö se sitten jää tältä kesää?

Istutuslaatikko olisi kiva, mutta niillä materiaaleilla mitä haluaisin palaisi satoja ja satoja euroja. Kuusiaita olisi kiva, mutta hiiiiidaskasvuinen ja melko hinnakas sekin jos haluaa vähän isompaa puuta laittaa. Terassikalusteetkin pitäisi hankkia ja muitakin kasveja ja ja ja...

Onneksi piha on sellainen asia, mitä voi laittaa pikkuhiljaa kuntoon. Jos tänä kesänä vaan pakolliset. Asemapiirroksen yhteydessä on jonkinlainen karkea suunnitelma siitä, mille mallille piha  vähintään laitetaan tänä kesänä.


Ja tässä tilanne tällä hetkellä kun kaivinkone tehnyt töitä kaksi päivää ja soraa ajettu useita kuormia. Onneksi omat mullat riitti niin sitä ei tarvinnut ostaa.

Takana ei oikeastaan ole mitään. Muutama koivun- ja männynalku säästettiin ja saunalle on tehty optimistisina pohjat 😎 Saunakin on, mutta tuhannen paloina ja väärällä paikkakunnalla.Talon varjo vähän häiritsee takapihan kuvaamista, mutta idea selvinnee. Ei mitään siellä. Vain tasainen multa odottamassa nurmikonsiemeniä.

Mitäs tässä nyt tehtäisiin sitten. Onko ideoita tai vinkkivitosia? Vai keskittyykö ihmiset ainoastaan talon maalaamiseen ekana kesänä? Mieli tekisi rysäyttää kaikki keralla kuntoon kun tämän keskeneräisyyden sieto on aika nollissa tällä hetkellä 😂Ei kommentteja:

Lähetä kommentti