lauantai 11. lokakuuta 2014

Neean huoneen facelift suunnitelma

Kohta 6 vuotta asuttu tässä talossa ja yksi huone on vielä entisen omistajan maulla tapetoitu. Tapetit on olleet sen verran neutraaleja, että ovat menetelleet, mutta nyt kun huone muutenkin on muuttumassa koululaisen valtakunnaksi, niin päätettiin myös seinät fiksata.Lelut on salakavalasti ajautuneet yhteiskäyttöön, eikä Neea tästä tunnu olevan pahoillaan. Lempparijutut on omassa huoneessa portin takana ja niin saakin olla, mutta leikkikeittiö, astiat ja suurin osa nukeista ja pehmoeläimistä löytyy vierashuoneesta ja olohuoneesta nykyään.

Huoneen uusi värimaailma lähti asujan toiveesta saada "ison tytön" huone sekä myös siitä tosiasiasta, että 8 neliön tilaan ei voi kovin tummia sävyjä laittaa. Joten vaaleaa raitaa tapetissa ja valkoista maalissa! Nykyään huoneen seinät taittaa vaaleanpunaiseen, tuleva ilme on sävyltään kylmempi.

Koulupöytä synttärilahja, tuoli ja matto kirpparilöytöjä. Nämä huoneeseen jää.

Kaappi ehkä lähtee, tilalle komerossa näkyvä hylly. Nukensänky on mun vanha ja menee varmaan seuraavaksi pikkutyttöjen huoneeseen (kunhan sellanen joskus järkätään)

Samalla rytinällä vaihdetaan jatkettavan sängyn tilalle lopulta isompi sänky. Tämä muutos olisi varmasti ollut ajankohtainen jo aikoja sitten, mutta niin ne on vuodet vaan vieriny huomaamatta...

Komerossa on nyt vaatetanko ja kirja/leluhyllynä Ikean Expedit. Komeroon tulee kiinteät hyllyt vaatteille ja Expedit siirtyy huoneen puolelle. Vaatekaappi luultavasti joutuu vaihtaa huonetta (tai taloa?) Mutta nämä nyt on vaan suunnitelmia, jää nähtäväksi missä mittakaavassa lopullinen toteutus tulee. Mieli tekisi maalata myös katto ja listat ja uusia lattia... Niinkuin koko talonkin osalta :D

Pieni muutos huoneessa tehtiin jo! Vanha Nalle Puh- valaisin vaihdettiin nuorelle neidille sopivammaksi kun se niin särki silmää ;)


Myös peili vaihdetaan, puunvärisen tilalle tulee tämä: 


Olispa vielä aikaa aloittaa remppa, sormet jo syyhyää käydä maalitelan kimppuun! :) :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti