tiistai 21. lokakuuta 2014

Tuhansia töitä, valvottuja öitä...

Mulla meinas kyllä ihan loppua viime yönä usko ja toivo...

Pikkutytöt meni niin kivasti nukkumaan, että luulin illan ja yön etenevän myös sujuvasti, mutta miten väärässä olinkaan...

...meininki oli nimittäin tämä klo 1.30:Useita kippaamisyrityksiä myöhemmin luovutin huudon määrän kasvaessa infernaaliseksi ja nostin tytöt pois pinniksistä. Kokeilin maitopulloja, vaunuissa nukuttamista, sohvalla makoilua, kipulääkettä, vaipanvaihtoa...

...mutta vielä neljältä aamuyöllä tilanne oli tämä:


Silmät kuitenkin alkoi jo painaa ja puoli viideltä nukahtivat vierekkäin sohvalle. Pitää vielä mainita, että viimeisenä työnään vaihtoivat tutteja keskenään, joten olisko siinä ollut syy valvomiseen? Väärät tutit :D

Oli muuten mukava painaa lopulta omakin pää tyynyyn. Harmi vaan, että kello soi seiskalta laittamaan Neeaa kouluun.

Mä niin luulin saavani jatkaa unia Neean lähdettyä, mutta arvatkaa!! Klo 8 ja nää yökukkujat vetää aivan freessinä banaania sen sijaan, että kuittaisivat univelkoja!


No ei siinä, aikaisin kun herää niin ehtii paljon. Ollaan pesty yksi sohvanpäällinen (kissan per...), ollaan pesty myös keittiön matto (kurkkuun juuttunut Mr. Hakkarainen).

Ollaan luettu Aku Ankkaa.


Ja sillä välin kun lämmitin kolme tuntia seisonutta kahvia mikrossa, niin nää omatoimiset apulaiset alotti siivoamaan mun vaatekaappia.


Mutta ei se haittaa, tästä on hyvä jatkaa kaapin järjestelyä. Tarvinkin alkusysäyksen. Ja samalla löytyi kauan kadoksissa ollut muotovaahto.


Mä olin aika fiiliksissä, kun näkymä oli lopulta tämä, tytöt pakattuina päiväunille!

Lisääntykää kansa, lisääntykää! Lapset on ihania! Ja ottakaa kissa!5 kommenttia:

 1. Huh huh, on teillä menoa!! Toivottavasti tuon yön jälkeen on ollut taas parempia, vai onko?

  Kävin muuten katsomassa niitä asuntokuvia. Kyllähän se kivalta näyttää, mutta hinta ei :D On kyllä älytön hinta, joten ei neuvottelemallakaan taitas tulla kummallekaan sopivaa..no pitää toivoa, että löytyy joku sopiva vielä.

  Mulla on muuten kans nykyään blogi elossa. Se on aina välillä ollu aika heikossa kunnossa, mutta nyt saanut tekohengitystä. Tervetuloa lukijaksi! Mietin muuten, että oispa kiva jos sun blogia vois seurata niin että tulis tieto päivityksistä bloggeriin automaattisesti. Ootko ajatellut laittaa tuohon sivuun sellasta palkkia?

  Mukavaa sunnuntaita sinne K-P-maahan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, menoa riittää! :-D On meillä pari hyvää yötäkin ollu, mutta en nyt lähtis niillä juhlimaan.

   Joo kiva, pitääpä lukea sun blogii kun ja jos tänne rauha laskeentuu :) Voin laittaa vaikka minkälaista sivupalkkii kun tuut eka opastamaan :D

   Ai voi. Onhan sillä hintaa, nostaiskohan sijainti rannalla ja toki kun on uudehko talo. Puolet halvemmalla saa sitten vanhasta talosta remppakuntoisen. Ja voihan sitä yrittää tarjota vähemmänkin, on kuitenkin ollu kauan myynnissä se kohde!

   Poista
 2. No juu voi sähän oot jo het ehtiny vastaamaan, mä oon aina vähän jäljessä tän kommentoinnin kanssa :D juu voin kyl opastaa siihen asti kun omat taidot riittää!

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Mainio meininki :D Saas nähä mitä omat naperot + kissa ;) saa aikaiseksi joskus tulevaisuudessa. Ai niin, siivosin mä eilen kissan yrjöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se aina naurata, mutta ehkä joskus nauretaan sitten näille :D Meillä myös kissa, joka aamulla meinasi joutua muuttamaan mummolle kun kuusen alta löytyi kakkakikkare! Vauhdilla juossut hiekkalaatikolta...

   Poista