perjantai 17. lokakuuta 2014

Tällä viikolla...

Neea on viettänyt (tylsää!) syyslomaa koulusta. Ollaan oltu lähinnä tässä kotona, mutta onneksi Neealla on ollut kavereita sentään kylässä ja myös yksille kaverisynttäreille pääsi juhlimaan!

Eilen illalla kun vein Neeaa synttäreille, tuli ovella koira vastaan. Rapsutin koiraa samalla kun toivotin päivänsankarille onnea. Illalla tuli puheeksi tuo koira, niin minullapa ei ollut aavistustakaan minkälainen koira mahtoi olla...? Yhtä hyvin saattoi olla puudeli kuin bulldog!

Asiaan mitenkään liittymättä, pimenevä ilta vaan on kaunis!


Mulla oli myös ystävä poikansa kanssa kylässä eilen ja aloin testata muistiani muistelemalla illalla heidän vaatteitaan. Mieleen ei muistunut kuin L:län haalarit!?! Hienot haalarit, tykkään siitä ruskean sävystä! :D Muista vaatteista ei ollut hajuakaan...järkyttävää...Mutta toivottavasti nukkuminen korjais nämä lähimuistin ongelmat.

Yhtenä päivänä ehdittiin käyttämään pikkutytöt 1v4kk neuvolassa. Kasvu oli tasaista molemmilla ja esittivät hauskasti osaamiaan asioita terveydenhoitajalle. Sanoivat monia sanoja ja tanssivat, kiipeilivät ym. Vierastamisesta ei ollut tietoakaan! Ollaan ehkä pääsemässä siitä erilleen, jes!!!

Vauhdikas tanssiesitys ennen neuvolaan lähtöä :)


Huolena esitin tän tyttöjen ruokailuhommelin ja saatiinkin lähete ravitsemusterapeutille. Sitä varten pidetään nyt ruokapäiväkirjaa.

Näyttäisi, että itse tehty kauraleipä sopii molemmille ja mielellään sitä syövät välipalana! Ollaanki tehty kahtena päivänä leipää, onnistuu paremmin multa kun makeat leipomukset ;)

Olen myös kunnostautunut ompelemisen saralla! Ha, joo. Ompelin kiinni Carenan jalkapeitteisiin nyörit, jotta saa ne köytettyä kiinni Bumblen runkoon. Hyvät tuli! Vielä pitäisi lyhentää yhdet verhot, modata vauvoille tyynyt sopiviksi ja korjata miehen takki sekä tehdä vähän muutoksia myös unipusseihin. Voi olla, että valitsen noista vaan tärkeimmät taistelut...

Jalkapeitot tuplakirppikseltä, tottakai!
Pikkutytöt on nukkunu aika huonosti viikon verran. Hampaita tulee ja päättelin myös, että tarvitsevat ehkä enemmän aktiviteettia päivään. Käytiin sitten juoksuttamassa lapsia pururadalla :D Tuntui tehoavan, pienet sammui kuin saunalyhdyt! Ja tykkäsivät kovasti kipittää pitkää suoraa ja kompastella metsässä :D

Myös vähän haikeissa tunnelmissa ollaan oltu, koska nyt äitin vuorotteluvapaa loppuu ja tää oli viimeinen iltavuoroviikko kun mummo on ollut täällä. Onneksi pikkutytöt on kuitenkin jo näin isoja, niin kyllä me pärjätään ;)


2 kommenttia: