keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joulutauko

Tuli pidettyä vähän laiskuuden ja vähän myös ajanpuutteen takia joulutaukoa blogista. Ollaan me kuitenkin joulua vietetty, vaikken siitä tänne ole ehtinyt kirjoittelemaankaan :)

Ensimmäiset omat joulukortit :)
Oli siitä kiva joulu, että pikkutytötkin ymmärsivät jo, että nyt on jotain erilaista. Ihailivat enkeleitä, tonttuja, joulukuusta... Aamuisin kipittivät ensimmäisenä tonttukalenterille katsomaan, onko tonttu tuonut heille Hakkaraispastillit! Ja olihan se aina tuonut.

Kuusenkoristelua. Tämä toistetaan useita kertoja päivässä.

Kurja asia, mikä vei koko suvulta tänä jouluna joulumielen oli se, että miehen mummo oli koko joulunajan huonossa kunnossa ja nukkui lopulta ikiuneen.Pikkutytöt on myös sairastaneet sitkeää flunssaa jo parisen viikkoa. Tauti alkoi kuumeella ja muuttui sitten yskäksi ja vuotavaksi nenäksi. Nyt tuntuisi, että ollaan voiton puolella. Toivottavasti.

Jouluaatto viiletti ohi nopeasti. Meillä oli mun perhe ja anoppi vastaanottamassa joulupukkia ja lahjoja tuli ihan huikeat määrät! Siis se tavarapaljous on ihan käsittämätöntä. Olen kyllä kiitollinen kaikille, jotka tyttöjä lahjoilla muisti ja kaikki lelut on iloisesti otettu leikkiin mukaan. Mutta mua ahdistaa tää kulutushysteria ja tavaramäärä :/


Pukilla on rillit huurussa :)


Joulunpyhien pimeinä iltoina myös saatiin miehen kanssa aikaiseksi tilata jo pitkään suunnitteilla olleet turvaistuimet toiseen autoon. Päädyttiin nyt olla suosimatta suomalaista, sillä hintaeroa tuli kahdelle istuimelle parisen sataa euroa verrattuna ostiko suomesta vai saksasta.

Luultavasti lähipäivinä istuimet kotiutuu, joten pitää niistä sitten kirjoitella lisää. Mulla on myös autonperällä uudet matkikset, jotka odottavat omaa postaustaan!

Mutta näin. Lyhyestä virsi kaunis ja Uuden Vuoden juhlintaan! Onnelllista vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti