keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Taas ensilunta!

Ensin se aiheutti "Ei hitto!"- reaktion. Sitten huomasin, että onpa valoisaa ja kaunista.Neealle kaivettiin iänkaikkisten karvakumppareiden tilalle kunnon talvikengät kouluun ja aamupalan jälkeen lähdettiin myös pikkutyttöjen kanssa pitkästä aikaa ulos leikkimään. Ollaan vaan tylsästi rattailla ulkoiltu kun ei ole ollut kiinnostusta vesisateessa leikittää lapsia... Lumi houkutti kuitenkin pukemaan kaksi rääkyvää taaperoa ja nopeasti itku vaihtui hämmästykseksi: Mitä tää on!?Lapiot käteen ja esimerkin voimalla pian jo tehtiin yhdessä lumitöitä!

Henna ihastui lumileikkeihin :)

"Ansku, mennäänkö jo sisälle?"
"Ei!!!"
:D

Jotta päästiin takaisin tupaan, jouduin huijata että otetaan jotain herkkua. Maitopullot ja Herra Hakkaraiset kävivät ja niiden kanssa tytöt menivät tyytyväisinä päiväunille. Omiin sänkyihinsä! Musta on tullu pro näissä sisäpäikkärijutuissa :D 

Vielä kun opittaisiin tyttöjen kanssa iltanukahtaminen...

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihanasti he puuhailee! Pari kuukautta, niin toivottavasti täälläkin. Tämä 1v-1v6kk -aika oli esikoisen kohalla se raskain aika ja näyttäis vähän siltä, että samaa tulen ajattelemaan myös meidän kaksosten tästä iästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joka päivä helpottaa kun ikää tulee lisää. NOT!!! :-D

      Poista