sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Epäjärjestys hajottaa!

Meillä on ollut aika hektistä viime aikoina. En edes tiedä miksi. Tuntuu vaan, että koko ajan on joko aamu tai ilta ja päivä viuhahtaa ohi. Mihin se aika kuluu kun tuntuu, että ei aina edes k*selle kerkeä ennen iltaa? Tyttöjenkin kanssa elo on helpottanut, tavallaan... Tytöt puhuu jo kaikki asiat ja ymmärtävät puhetta. Heidän kanssaan keksii helposti leikkejä ja esim muovailuvahalla muovailu onnistuu kuten myös piirtäminen.

Oikeastaan kuitenkaan ei ole helpottanut, sillä eihän näitä voi jättää sekunniksikaan vahtimatta. Sekunnin selänkäännön aikana ehtii sattua ja tapahtua. Ja siihen se mun päiväni kai kuluukin. Kun vahtii ettei kukaan leiki osaavansa lentää, pure toisen selkää ruvelle, työnnä siskoa alas sohvalta tai syötä toiselle kissanruokaa... Minä J.O.U.D.U.N leikkiä muumitalolla, tehdä leikkiruokaa ja hiekkakakkuja koko päivän.

Päivän aikana turhautuminen käsiin leviävään sotkuun kasvaa ja iltaa kohti otsaan on jo kasvanut sarvi. Sormet syyhyäisi päästä imuroimaan kenkäkaapin alusta ja pestä sohvanpäälliset, vaihtaa pölyttömät verhot, imuroida tuuletusventtiilit ja karkottaa se ärsyttävä hämähäkinverkko tuulikaapin katosta. Se minkä näkee aina kotiin tultaessa ja joka kerta se yhtä paljon ÄRSYTTÄÄ.

Mutta ei ihan tosi pysty tehdä noita asioita! Jos imuroin olkkarissa niin nää meidän neropatit kiipeää keittiössä pöydälle ja tulevat takuulla pää eellä alas. Laitan tiskejä keittiössä, pikkutyypit opettelee lentämään ottaen vauhtia vessanpöntön kannesta... Mä olen tällä viikolla pitänyt kahdesti aivotärähdysseurantaa.

Kun tytöt nukkuu, on aikaa laittaa tiskit ja pyykit, mutta kaikki muu jää. Koko viikon otti päästä ulkovaatekaapissa yhtä aikaa majailevat kevät- ja talvivaatteet. Kaappi huusi räjäytystä ja talvivaatteet pesua ja varastointia! Ei ehtinyt... Otsasuoni pullottaen sitä vaan yritti kaivaa sekamelskan seasta säähän sopivaa.

Kiukutti, ärsytti ja tympäisi kaikki. Jopa aurinko silloin kun se pilkisti lumisateen lomasta paljastaen lisää pölyä ja hiekkaa nurkissa. Miehen ikuisuuden kestävä iltavuoroputki ei auttanut asiaa.

Mutta ah koitti viikonloppu! Mä olen pessyt talvivaatteita, verhoja, ikkunoita, hinkannut aivan onnessani sappisaippualla sohvanpäällisiä. Olen imuroinut, myynyt pieniä kenkiä ja talvivaatteita. Pessyt katosta pölyt, tomuttanut petivaatteet ja koristetyynyt. Lähettänyt smartposti pakettien mukana kasan stressiä ja ärsytystä (sorry vaan vastaanottajat).

Ihanaa. Siivoaminen on niin ihanaa ja terapeuttista. Puhtaassa kodissa on ihanaa! Sanoinko sen jo? Nyt tohtiiko sytytellä jo vähän kynttilöitäkin kun eivät heijasta likaa, ainoastaan bling bling puhtautta joka puolella :D

Ajattelin myös rentoutua näitten ihanien mainosten parissa suunnitellen kesäpihaa :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti