keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mummolatyyliä olkkarissa ja makkarissa

Pikkuhiljaa ja salakavalasti on meillä sisustus muuttunut valkoisesta ja lastulevyistä ruskean eri sävyihin ja vanhoihin (60-lukulaisiin?) puisiin huonekaluihin. Suurin innoittaja tässä on ollut halu pelastaa mummon ja vaarin esineitä hyötykäyttöön, mutta viihdytään kyllä oikeasti tässä granny's house tyylisessä kodissa ja tuntuu, että mummon tavarat ja huonekalut kuuluvat nyt tänne.

Meripihkanvärinen kahviastiasto fb:n lumppukirppikseltä.


Toisena muusana onkin tää talo, joka itsessään alkaa olla jo aika old school mosaiikkiparketteineen ja puuhelloineen. Sille asialle ei nyt voida mitään, sillä tästä ei olla lähdössä eikä isompia remontteja ole nyt suunnitteilla lähivuosina, joten miksi ei yhtä hyvin voisi sopeuttaa sisustusta talon tyyliin! Ja pakko myöntää, että rakastan tätä taloa tällaisenaan ja olen jo alkanut haaveilla, että ton mosaiikkiparketin voisi asentaa myös makuuhuoneisiin joskus tulevaisuudessa (vaikka näin jo mielessäni meillä savunharmaan laminaatin). Harmillisesti sen parketin saatavuus ilmeisesti vaan on aika heikkoa...?No niin, mutta mistä siis sisustus koostuu tällä hetkellä! Joka huoneesa taitaa olla jotakin perittyä, vanhaa, kirpparilöytöjä tai saatuja ihanuuksia. Rakastan näitä jokaista esinettä ja toivon todella, että tämä sisustus näyttäisi mun silmään yhtä hyvältä kymmenen vuoden päästä kuin mitä nyt. Tämä tyyli ei nimittäin ole lähdössä mihinkään, kaikkeen on niin vahvat tunnesiteet.

Tyynynpäälliset ommeltu Tampellan kirppispöytäliinasta.

Pöytä ja lipasto mummon ja vaarin vanhoja.

Tänään räpsin kuvia vain olkkarista ja makuuhuoneesta illan hämärässä ja huonossa valossa. Siksi, koska ilta on jotakuinkin ainoa aika ilman pieniä assistentteja :) Siksi vain olkkari ja makkari, koska muissa huoneissa nukuttiin ja keittiössä ja kodinhoitohuoneessa oli levällään auton ovien sisusta ja työn touhussa häärivä mies :)

Retroverhot muutaman euron kirppislöytö. Matto mummon kutoma. Piianpeili mummon vanha.


Viihdyn. Ja varsinkin tuo tv-tasona toimiva lipasto ja olkkarin pöytä on niin hauskat, että mun tulee tuijotettua niitä enemmän kuin tv:tä :D Ja näyttihän mulla olevan assari :) Minni-kissa, joka sekin on itseasiassa kierrätetty ;)

Seuraavaksi sitten loput talon vanhat ja retrot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti