torstai 16. heinäkuuta 2015

Koheltajat vauhdissa ja lisää wanhaa

Huh hei. Meillä on meno kuin Villissä lännessä ja haavereita ja kolhuja tulee. Nyt on ollut oikein kohellusbuumi, sillä ensi yönä tulee jo kolmas aivotärähdysseurantayö tälle viikkoa. Oikesti. Aika herkästi kyllä taidan tyttöjä ottaa seurannan alle, mutta parempi katsoa kuin katua.

Kaikesta huolimatta räpsin tänään kuvia kolmesta huoneesta lisää niin on itsellekkin sitten muisteltavaa vanhana. Kuvat puhukoot puolestaan, nyt ei synny yhtään järkevää tekstiä...

Keittiössä onkin sitten miehen perintökaappi. Sopivasti käy yhteen noiden olkkarin huonekalujen kanssa ;) Kodinhoitohuoneessa näkyvät tikkaat tehty vaarin heinäseipäistä.

Vaaka vaihtarikirppikseltä, emalikattila ja kahvimylly mun mummon.

Radio uustuotantoa kirppikseltä. Ennen en oo tykänny radioo kuunnella, mutta niin nätti tulee kyllä laitettua päälle silloin tällöin :)

Tuo puinen hevosenkenkäjutska on joku vaarin tekemä ratkaisu hevosen vetämään työkoneeseen. Pärekori mummon talolta, siellä säilössä pyykinpesuaineet.

Pikkutyttöjen huoneessa on vanha tuplapulpetti, jolla minäkin olen leikkinyt pienenä. Alunperin se on mummon pelastama kyläkoululta, jossa hän toimi keittäjänä. Lundby mun vanha ja varmaan sitäkin ennen ollut jo jonkun vanha :D

Vielä on Neean huone jäljellä, mutta se on öhömm...ei niin kuvauskunnossa :D Neean huoneessa onkin mun ylpeys. Ehkä jossakin vaiheessa saan senkin kuvattua!

P.S. Tässä vielä reppanan kuhmu. Toisella on melkein samanmoinen keskellä otsaa ja takaraivolla toinen. Voi hyvää päivää... :(

Hemppa parka... brakedance ei sovi kaksivuotiaalle. Onneksi toikin kuhmu laski nopeasti eikä näyttänyt menoa haittaavan. Huomatkaa hellan päälle  jäähylle nostetut lelut, joita käytettiin kiipeämiseen ja romuralliin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti