tiistai 23. syyskuuta 2014

Päiväuniajan mietteitä

Mä kuulkaa aattelin sittenki skipata syksyn ja siirtyä suoraan jouluun. Sallikaa se mulle kun oon kuitenki onnistuneesti ohittanu kahden viimesen joulun hössötykset ja keskittyny olennaiseen. Eli 2012 meni sairaalassa ja 2013 hoidettiin räkäisiä vauvoja...

No 2014 tulee nyt! Alotin oikeastaan jo viime viikolla ja kannoin sisälle nää tikkaat, mitkä askarreltiin vaarin heinäseipäistä. Ne oli niin alastomat, että oli vähän pakkokin laittaa valot :D Sanotaan nyt sitten vaikka, että ne on tunnelmavalot.Ihmeen hyvin on tikkaat saanu olla rauhassa! Ainoastaan kissa kävi niitä tutkimassa. Pikkutytöt näytti sormella, että "Poppa" ja antoivat tikkaiden olla. Poppa ilmeisesti tarkoittaa kaikkea kiellettyä. Poppa-sanan lisäksi meillä viljellään kovasti sanaa kiitti. Tätä vieläpä käytetään oikeassa tarkoituksessa! Se on niin hellyyttävää, kun pieni kiittää käsien pesusta tai xylitol-tabletista :)

Tikkaiden lisäksi olen hankkinut pari joululahjaa. Pikkutytöille oli ihan PAKKO ostaa pienet villakoirapehmot, jotka on pinkissä kantopussissa. Neealla on samantapainen koira ja siitä taistellaan aika ajoin hampaat irvessä. Nyt on sitten omat koirat.Luultavasti muita leluja ei sitten hankitakaan. Niitä on ennestäänkin niin paljon... Sen sijaan käytin Kodin1:sen pussilakanatarjouksen hyväkseni ja tilasin kaikille tytöille Finlaysonin elefantit. Hintaa jäi yhdelle lakanasetille alle 15€, joten tarjous oli kyllä hyvä!

Nämä on aikuisten koossa, sillä muistelisin Neeankin siirtyneen alle 2-vuoden ikäisenä pois pinniksestä (nukkui kyllä meidän välissä) niin taitaa tulevana keväänä olla tuokin siirtymä edessä ja saavat sitten lakanat käyttöön!On muuten sänkyprojektikin kesken! Hankin keväällä paikalliselta fb-kirppikseltä jatkettavan sängyn ja Neealta jää toiselle pikkutytöistä samanlainen. Nämä sängyt on tarkoitus hioa ja maalata joko valkoisella tai käsitellä kuultovalkoisiksi. Neealle tulee tilalle aikuisten koossa runkopatjasänky heti kun keksitään, miten se hänen huoneeseen saadaan mahtumaan! Joskus sitä toivoo, että olisi jokunen neliö enemmän ;)

Mutta kun ei ole niin näillä mennään! Jos jollakin on sisustussuunnittelijan (tai taikurin) vikaa niin voisin esitellä Neean huonetta ja siihen saisi sitten esittää näkemyksiä huonekalujen sijoittelusta?

Joulusta vielä. Liityin nyt hyvissä ajoin Ihana Joulu- nimiseen fb ryhmään. Sieltä on hyvä hakea inspiraatiota ja fiilistä. Mutta kieltämättä välillä pistää vihaksi nämä syyskuussa etusivulla pomppivat tontut ja joululeivonnaiset :) Ehkä tarvii ne toistaiseksi piilottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti