lauantai 13. syyskuuta 2014

Tuplaratasviidakossa

Meillä on ollut laittoman monet tuplarattaat. Tuplarattaiden kanssa on kiristelty hermoja ja kolhittu tuvan ovenpieliä. Tuplarattaita on nosteltu hiki päässä auton kyytiin, työnnetty lumihangessa, vesisateessa ja auringon paahteessa. Työnnetty yhtä vauvaa, toinen sylissä parkuen. Työnnetty kahta tyytyväistä tuhisijaa. Nenä näyttöön liimaantuneena on haettu omaa tarvetta vastaavia tuplarattaita...

Raskausaikana en jaksanut/tajunnut paneutua ratashankintaan. Tilattiin nettikaupasta summassa Hartanin tuplat, joita tyytyväisenä käytettiinkin. Nätit ruskeat, tribaalikuviot, tilavat kopat vauvoille :)

Jossain vaiheessa Hartaneiden koko alkoi tökkiä ja hankittiin rinnalle Carenat. Ne olikin näppärät niin kauan kun vauvat mahtui koppaan, mutta talvea vasten ratasosa tuntui liian suojattomalta ja palattiin käyttämään Hartaneita, joissa oli lämmintä ja mukavaa.
Carenat möin pois ja sopivasti eteen sattui tarjous Bumbleride Indie Twineistä. Vanhaa väriä myytiin edullisemmin pois varastosta! No mulle ei niin värillä ollut väriä ja tykkään kovastikin tästä meidän walnut ruskeasta :)

Kuva lainattu netistä, mutta samanlaiset siis...


Sekä Bumblet, että Hartanit oli rinnakkain käytössä vauvavuoden toisen puoliskon. Suurimmaksi osin niin, että Hartaneiden kopat oli Bumbleissa. Bumblerideissähän pystyy kuomun kääntää jalkopäähän kantokassia käytettäessä.Tyttöjen tullessa vuoden ikäisiksi ei Hartaneissa oleilu jostain syystä enää kiinnostanut. Valuivat, venkoilivat ja huusivat. Ei myöskään enää tarvittu niitä kantokasseja, joten Hartanit lähtivät uudelle onnelliselle omistajalle.

Hetken aikaa meillä seisoi edessä myös Gracon Quattro Duot. Ajatuksena oli ne matkarattaiksi ottaa, mutta eivät kyllä oikeastaan olleet sen pienemmät tai kevyemmät kuin silloin käytössä olleet Carenat, joten joutivat myös kiertoradalle.

Nyt autonperässä matkustaa kaksi rimpularatasta, joita satunnaisesti käytetään kirppiksillä ja kaupoissa. Ne saa makuuasentoon ja niissä on kuomut, joten hätätapauksessa myös päiväunet onnistuu!

Näitä on kahdet. Aika hyvä ostos ollu, kappalehintaa oli uusilla rattailla vajaa 30€ . Merkki on muistaakseni Baby Buggy.

Nyt on aika hieno tilanne. Eteisessä seisoo vain Bumblet ja niihin olen kai semityytyväinen. Ei ne täydelliset ole, mutta on alkanut epäilyttää ettei täydellisiä tuplarattaita olekaan. Suurin ongelma on tää selkänojasäätö, jota siis joutuu käyttää joka päivä ja se TAKKUAA. Kiva tuolla tien päällä polvillaan kiskoa näitä remmejä samalla kun päällä tukee selkänojaa. Vai oonko mä vaan blondi etten tajuu miten sitä käytetään?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti