keskiviikko 6. elokuuta 2014

Note to myself: Tällaista meillä on!Pieni kyylä sisälläni tykkää lukea blogeja, joissa esitellään sisustusjuttuja ja muuten vain kotia. On kiva saada ideoita omaan kotiin ja ihan vaan nähdä millaista muualla on!

Siksi ajattelin pikkuhiljaa laittaa juttuja meiltä kotoa. Voi myös olla mukava palata näihin kuviin myöhemmin: ahaa, tuollaista meillä on ollut!Asutaan omakotitalossa. Pienessä sellaisessa.Pieneltä tämä alkoi tuntua vasta kun perheeseen saapui kaksi jäsentä lisää, siihen asti tilaa oli ruhtinaallisesti. Miettikää nyt! Yhtäkkiä pitää mahduttaa kaksi sänkyä lisää, kaksi syöttötuolia, kaksi sitteriä, kaksi kävelytuolia, tuplavaunut (kahdet, parhaimmillaan kolmet), kaksi kaukaloa, leikkimatto, lelukoreja siellä sun täällä, kahden lisäihmisen vaatteet, ulkovaatteet, kengät...!!

Neean huone on niin pieni ettei sinne mahdu kun jatkettava sänky. Toiseksi suurimpaan makkariin ei mahdu parisänky. Tuulikaappi muistuttaa kooltaan muropakettia. Vaatesäilytykseen on liian vähän tilaa...

Mutta mä oon ihan tyytyväinen! Tällä hetkellä tää on just hyvä. Rempataan pikkuhiljaa, tehdään muutoksia, vähennetään turhaa tavaraa. Seuraava remonttikohde onkin Neean huone ja siitä varmasti kirjoitan jutun!Alkuvuodesta tilanne oli toinen. Ei oltu tähän tyytyväisiä! Meinattiin myydä talo. Täällä kävi jo välittäjä ja mieleinen talopaketti oli valittuna. Sitten Himangan viisaat miehet laittoivat kapuloita rattaisiin ja sulkivat erään tehtaan, mistä tähän saakka oli elanto meille virrannut. Bye bye talohaaveet! Tervetuloa todellisuus.

No ei siinä mitään, ei käynyt kuinkaan. Ei ehditty velkaantua korvia myöten. Huh, yöunet säilyi.Suunnitelmat vaan jäihin ja opetellaan olemaan tyytyväinen vallitseviin olosuhteisiin.Eikä näissä olosuhteissa oikeasti miťään valittamista ole. Mun mielestä meillä on kodikasta ja viihtyisää. Tavaraa voi aina vähentää ja uusia ratkaisuja miettiä ongelmakohtiin!

Sisäkuvia laitan ehkä joskus...? Huone kerrallaan läpikäyden ongelmakohdat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti