sunnuntai 24. elokuuta 2014

Secondhand vermeet syksylle ja talvelle

-Toivepostaus pikkutyttöjen vaatteista-


Taisinkin mainita jossakin aiemmassa tekstissä, että käytän aktiivisesti kirppareita niin omien tarpeettomien tavaroiden myyntiin kuin myös tarpeellisten juttujen hankintaan.

Pienten lasten vaatteita saa älyttömän hyväkuntoisina käytettynä ja käyttöikä jää niin lyhyeksi, että useimmat lähtevät vielä senkin jälkeen kiertoon. Joko sitten myyntiin tai lahjoitan eteenpäin.

Monikkoperheillä on fb:ssä oma kirppis, mistä teen suurimman osan pikkutyttöjen vaateostoista. Ostokset tulee postitse, enkä vielä ole joutunut kertaakaan pettymään! Aina on ollut mieleistä vaatetta. Myös paikallisella pöytäkirppiksellä poikkean viikoittain. Sijaitsee näppärästi lenkkipolun varrella.


Kuvassa olevat rataspussit on viime syksyn kirppislöytö. Rakastan niitä! Ne olikin käytössä koko talven juhannukseen asti ja nyt taas :D

Kuvan vauvanlakit on Halppiksen alesta muutamillla euroilla hankittu. Kyllä mun sisäinen Roope-setä juhli kun oli tää alehinnoista puolet pois kampanja. Tuli uusittua Neean vaatevarasto kivasti ja tyhmää olisi ollut olla uusimatta: farkkuja vitosella, paitoja kolmella eurolla, huppareita seitsämällä egellä, huh... Ainoa kalliimpi ostos oli ulkoilupuku syksyksi, maksoi hurjat 15€!

Pikkutyypit ei tainnu saada alesta mitään lakkeja lukuunottamatta, mutta heidän syksy- ja talvivaatteet on kotiutuneet muita, jo aiemmin mainittuja reittejä pitkin hyvissä ajoin.

Välikauteen


Talveen

edit. Hiekkalaatikkoleikkeihin on nää viime syksyksi hommatut jonathanit, joissa on fleecevuori. Koon puolesta menee varmaan ensi keväänäkin vielä :)
Mitä minä? Jään kyllä toiseksi näille meiän tyylilyyleille :D Mulla on Marjon vanhat tuulihousut ja pari vuotta sitten secondhandina niin ikään hommattu takki. Ei tipu äiteen päivän asu- kuvia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti