sunnuntai 24. elokuuta 2014

Realitykatsaus olkkariin!

Meillä on melko pieni ja hankalan mallinen olkkari. Huoneessa ei ole yhtään ehjää seinää ja yhdessä nurkassa on iso takka. Olkkariin tullaan eteisestä kaarioviaukon kautta (jostain syystä tykkään tuosta kaaresta kaikessa 80-lukulaisuudessaan) ja olkkarin läpi on kulku yhteen makuuhuoneista.

Sohvista ollaan kokeiltu kaikkea divaanista kalustoihin. Nykyinen 3+2 taitaa istua huoneen muotoon parhaiten. Tällä hetkellä olkkarissa on myös Hennan ja Anskun vaatesäilytys ja lelut.

Se mitä mitä haluan ja mitä saan ei aina kohtaa näissä sisustusasioissa ;) Kun talossa on kolme lasta, jotka leikkii ja levittää (ja hyvä niin) näkyy se väistämättä "katukuvassa".





Olkkari sellaisena kun minä mielellään sen pitäisin

Ylläolevan kuvan olkkari pilkahtelee pintaan iltaisin kun lapset nukkuu. Aamulla pinniksistä vapautetut tytöt pistää sisustuksen uusiksi nanosekunnissa. Alla todellisuus.


Juu meil on nää kypärät vieläki käytössä. Tasapaino ei ihan tullut kävelytaidon kanssa käsi kädessä. Mutta vois kai kypäristä hiljalleen luopua :)

Leluja piisaa ja kun loppuu niin Neean huoneesta haetaan lisää yhteistuumin. Sohvien päällä on ihanat lakanat ottamassa iskuja vastaan. (Miksei kukaan juossut tussi pitkällä kohti mustia nahkasohvia?). Pöydälle on turha haaveilla mitään kynttiläasetelmia.


Kuvassa olevat kynttilät nostettiin nopeasti turvaan!

Mutta eikö ole kodikasta? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti